Bu hafta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti teşkilatı Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.
AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve beraberlerindeki teşkilat mensupları Başkan Uğurlu’yu makamında ziyaret ederek bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

“Son Nefesime Kadar Hizmet Etmeye Devam Edeceğim.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu şunları kaydetti: “2009 yılında AK Parti çatısı altında Belediye Başkanı olarak hemşehrilerimizinde teveccühleriyle belediye Başkanı seçildim. Görev sürem boyunca başta milletvekillerim olmak üzere tüm AK Parti kadroları büyük destek verdiler. Artık Allah’ın da izni ile bu bayrağı Ertuğrul kardeşime devredeceğim. Karaman adına büyük hizmetler vereceğine inancım tam. Şahsım, nerede olursam oluyum, doğup büyüdüğüm bu memlekete son nefesime kadar hizmet etmeye devam edeceğim. Belediye Başkanı seçileceğine inandığım Ertuğrul kardeşime şimdiden görevinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Milletvekili Akgün: “Gönülden Teşekkür Ediyorum”

Ziyaret esnasında konuşan Milletvekili Mevlüt Akgün ise sayın belediye başkanımıza Karaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Aday Çalışkan: “Kendisiyle Çalışmaktan Onur Duydum”

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan “Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu görev süresi boyunca Karaman Belediyesi’ne önemli bir vizyon kazandırdı. Başkan Yardımcılı yaptığım süre boyunca kendisiyle çalışmaktan onur duydum. Bende kendisine hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Uğurlu, kendisini ziyarete gelen heyete yemek ikramında bulundu.