Tapduk Emre Mahallesi Muhtarı Adem Ülküseverle birlikte, mahallenin ihtiyaçları ve belediyenin burada yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Çalışkan, Karaman’daki bütün mahalleleri düzenli bir şekilde bizzat yerinde incelemeye devam edeceklerini söyledi. 
Başkan Çalışkan; “Muhtarlarımızla Sürekli İstişare İçindeyiz”

Başkan Çalışkan “ Tapduk Emre Mahallemiz, şehrin hızlı büyüyen yeni yerleşim alanlarından bir tanesi. Bu mahallemizde gerekli alt ve üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakın zamanda burada geniş çaplı yol çalışmaları yaptık. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bu mahallede konutlar inşa ediyorlar. Bu yeni yapılan konutların ihtiyacı olan ve belediyemizin sorumlu olduğu bütün konularda çalışmaları eksiksiz yapma gayretindeyiz. 56 mahallemizle hiçbir ayrım yapmadan yakından ilgileniyoruz. Mahalle muhtarlarımızla birlikte sürekli istişareler yapmak sureti ile mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini hızlı bir şekilde gideriyoruz. Bütün mahallelerimizle yakından ilgileniyoruz” dedi.

Ülküsever; “Başkanımızdan Allah Razı Olsun”

Tapduk Emre Mahallesi’nde beş dönemdir muhtar olan Adem Ülküsever ise şunları söyledi. “Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine ilettiğimiz taleplerimizi, yapılabilirliği ölçüsünde asla geri çevirmiyor. Kendisine mahallemize ve Karaman’a yapmış olduğu için hizmetler için çok teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Muhtar Adem Ülküsever, mahallede bulunan Hz. Hamza  Camii’nin ihtiyaçları konusunda da bir süre sohbet etti. Başkan Çalışkan caminin ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde giderileceğini söyledi.