Vali Murat Koca, Karaman Ticaret İl Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgesi Ve Mevlana Kalkınma Ajansı İşbirliği İle Düzenlenen Karaman Lojistik Merkez Üssü Projesi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı.
13 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 13.00’de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Vali Koca, TCDD Adana 6. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Saygılı ve başkanlığında bölge yetkilileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tokay, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları birliği başkanı Ahmet Yenilmez ve OSB Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda KMÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Öz, Lojistik merkezi projesiyle ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Karaman için önemli bir proje olan Lojistik Merkez Projesi çalışmaları hakkında bilgi veren Adana 6. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Saygılı; Lojistik merkez içerisine kurulacak yükleme merkezi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, Canhasan yolu kavşağına da bir makas konularak, bu makas ile OSB arasındaki bağlantının hızla bitirilmeye çalışıldığını ifade etti.