Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, kurum çalışanlarınca gerçekleştirildi.

Kitap dağıtımı için Aktekke Kent Meydanına kurulan standa ve kitaba ilgi yoğun oldu. Vatandaşlar, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını almak için sabırsızlıkla bekledi.

Vatandaşların yanı sıra standı ziyaret eden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, hakla "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını imzalayarak dağıttı.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, burada yaptığı açıklamada, hazırlanan kitabın ömür boyunca saklanıp, çocuklara bırakılacak en güzel miras olduğunu söyledi.

Kitabın anlamı ve öneminin çok büyük olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz, Türkiye’mizin en kanlı, en hain, içerideki iş birlikçiler, dışarıdaki yöneticileri, Fetullah Gülen’in örgütü, o şerefsiz, adi, alçak insanın, Türkiye içerisindeki birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve Cumhurbaşkanımıza yapmış olduğu ihanetin, sırtından milleti hançerlemesinin en güzel örneklerini hep günler geçtikçe televizyonlardan seyrediyoruz, izliyoruz. Anadolu ajansımızda gerçekten bu milletin, bu ülkede yaşayan herkesin, bu dünyadaki herkesin asla ve asla unutmaması, beyinlerine işlemesi ve her zaman görüp o hainliği ve alçaklığı görüp ders alması için hazırlamış olduğu kitap gerçekten gelecek için çok güzel. Ömrümüz boyunca saklayıp çocuklarımıza teslim edeceğimiz, emanet edeceğimiz bir yayın olmuş. Anmalı ve manası çok derin. Çünkü biz millet olarak bazen çok duygusalız. Bazen geçmişi çabuk unutabiliyoruz. Ama bu kitapla asla unutulmaması gereken, milletin beyninden ve yüreğinden kazınmaması gereken bu ihanetin, bu alçaklığın, Cumhurbaşkanımıza, milletimize, ezanımıza ve bayrağımıza yapılan alçaklığı kare kare görebiliyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıp, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Böyle bir eseri hazırladığı için Anadolu Ajansına, bu kitabın dağıtımını yapan herkese ve Karamanla buluşturan ekibine teşekkür ediyorum.”