Karaman'da eskiden Mümine Hatun olarak hizmet veren "Özel Karaman Hastanesi" yeni sahipleri, değişen idari yapısı ve adıyla basın mensupları ile buluşarak hastanenin değişmiş halini anlattı.

Basın toplantısında Karaman'da faaliyet gösteren tüm gazetecileri davet ederek hastanenin terasında çeşitli ikramlarda bulunan Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen hem hastanelerini tanıttılar hem de Karaman basını ile tanıştılar.

"Özel Karaman Hastanesi" yöneticileri Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen hastanenin sadece adı değil fiziki mekanları yanında hizmet kalitesinin de değiştiğini vurguladı. 

Hasta odaklı bir yapıya önem verdiklerini ifade eden Dr. Mehmet Polat, "Hastanemizdeki değişimi Karaman halkı geldikçe fark edecek. Alanında uzman doktorlarımız ve insan odaklı idari yapımız ile hem hastanemizin hem de Karaman'ın değişimine, gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Sizlerin vasıtası ile bizleri bağrına basan Karaman halkına teşekkür ederim" dedi.

Toplantının ardından basın mensuplarına hastaneyi gezdiren Mehmet Polat, hastane imkanlarının hem laboratuvar hem de makine techizat olarak geliştirildiğini söyledi. Polat katılan tüm basın mensuplarına çok teşekkür etti.

Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.