Saadet Partisi GİK üyesi ve Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yazılı bir basın açıklaması yaparak Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından tertip edilen, Erbakan’ı anma ve anlama programına davet etti.

Başkan Şahin açıklamasında; “Ülkemiz siyasetinin son 50 yılına yön vermiş, ilk Meclis konuşmasına Allah’ın selamı ile başlayarak bu ülkede Müslümanlarında var olduğunu TBMM’ye hatırlatan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 6. Sene-i devriyesinde, Saadet Partisi olarak, 24 Şubat Cuma akşamı Erbakan’ı anma ve anlama programı tertip edeceğiz.” dedi.

Programın Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı tanımak ve anlamak isteyen vatandaşlarımız için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Şahin, açıklamasının devamında; “Kur-an Tilaveti ile başlayacak ve bu yıl 6.sı düzenlenen 24 Şubat – 3 Mart Erbakan’ı anma ve anlama haftası kapsamında organize ettiğimiz programın ana temasını, son günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz ‘SAVAŞ DEĞİL BARIŞ, ÇATIŞMA DEĞİL DİYALOG’ olarak belirledik.” dedi.

Başkan Şahin açıklamasını şöyle bitirdi “24 Şubat 2017 Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak programa Milli Gazete Ankara Temsilci ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın basın danışmanı Gazeteci-Yazar Mustafa Yılmaz konuk olacak ve ‘Kitlesel hareketlerde basının rolü, basın ve algı yönetimi, Erbakan’ın gözünden basın’ konulu bir konuşma yapacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu programa davet ediyoruz.