Verimlilik Değerlendirme Toplantılarının mimarı Dr. Ayhan Erenoğlu’nun yokluğunda ilk kez yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Vekili İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, “Bu toplantı hepimiz için zor fakat benim için daha zor” dedi.
Karasüleymanlıoğlu konuşmasında Dr. Ayhan Erenoğlu ile 11 yıldır birlikte çalıştıklarını, çalışma arkadaşlığından öte iyi dost olduklarını söyleyerek “Ben hem Genel Sekreterimi hem de dostumu kaybettim. Kendisi çok iyi bir insandı. Hepimiz O’nun çalışkanlığını biliyorduk ve kendisine ayak uydurmaya çalışıyorduk. Hiç yerinde oturmaz, makamını sadece imza atmak için kullanır, sürekli sağlık tesislerini gezer, çalışanların yanında olmak isterdi. Kendisine gani gani rahmet diliyorum” dedi.
Genel Sekreter Ayhan Erenoğlu varmış gibi çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, bundan sonra daha çok çalışacaklarını, ondan kalan sisteme daha çok sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Verimlilik Değerlendirme Toplantılarının burada oldukları sürece devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Toplantı Birliğe bağlı sağlık tesislerinin Nisan ayına ait verilerin değerlendirilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.