Bayramlaşma programında Ermenek ve Başyayla ek ünitemizde kalan sakinlerle kuruluş müdürü Mehmet Yıldız, Müdür Yardımcısı Öznur Köksoy ve diğer personel kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıdan sonra Kuruluş Müdürü Mehmet Yıldız ve Umut Evleri Sorumlusu Makbule Güzel tarafından kuruluş bünyesinde kalan sakinlere bayram harçlıkları ve bayram şekeri dağıtıldı. Başyayla ek ünitemizde ise Kuruluş Müdür Yardımcısı Öznur Köksoy orada kalan sakinlere harçlıklarını dağıttı. Harçlıklarını alan kurum sakinlerinin sevinçleri görülmeye değerdi.

Kahvaltı programından sonra kuruluşumuza bağlı Umut Kafede ilçe protokolünde katıldığı resmi bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa Ermenek Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Alver ve diğer protokol üyeleri katıldı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanının bayram kutlamasıyla buradaki program sonra erdi.

Sonrasında kuruluşumuza gelen ilçe protokolü, kurum sakinleriyle bayramlaşarak hediyeler dağıttı ve toplu fotoğraf çektirdiler.

Başyayla ek ünitemizde de Başyayla İlçe Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ve protokolün diğer üyeleri buradaki sakinlere hediyeler dağıtarak bayram sevinçlerine ortak oldular.