Sakabaşı Mahallesi 445. sokak üzerinde bulunan tek katlı kerpiç evde çıkan yangında Düz ailesinin evi kullanılamaz hale geldi.

Evin içinde bulunan tüm eşyalar yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Oturacakları bir sandalyesi bile kalmayan Düz ailesi yardım çağrısında bulundu.

Çaresiz anne Hamide Düz, yaptığı açıklamada, evlerinde yangın çıktığını ve yangında eşi Abdullah ve 3 yaşındaki kızı Huriye Sultan’ın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını anlattı.

Kendisinin tarlada çalışarak aile bütçesine katkıda bulunduğunu, eşinin çalışmadığını ve 4 çocuğunun olduğunu aktaran Hamide Düz, yangın sonrasında evde kullanılacak bir eşyanın bile kalmadığını aktardı.

Hayırseverlerden yardım isteyen Düz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yangın elektrik kontağından çıkmış. Ben sabah saatlerinde bahçeye gittim. 3 yaşındaki kızımla babası evdelerdi. Demiryut Köyünde çalışırken haber geldi. Hastaneye geçtim. Yangının nasıl olduğu hakkında fazla bir bilgim yok. Evin durumu belli benim maddi durumum yok, sigortam yok eşim doğru düzgün çalışmıyor. Tarlaya gidiyorum kaç gündür. 3 tane okuyan yavrum var. 2-3 gün daha çalışabilirsem çalışacam daha sonra havalar soğudumu çalışacak durumum kalmaz. Vatandaşlarımızdan, yetkilerimizden, hayırseverlerden yardım istiyoruz.”

İRTİBAT TELEFONU;
Abdullah Düz
05428982208