Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü il binasında bulunan konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız ve Federasyon İl Temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Kısacık, ‘’Bundan böyle düzenli periyotlar halinde il temsilcileriyle bir araya geleceklerini, il temsilcilerin, projelerini, çalışmalarını, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydalı olmak için en iyi bir şekilde koordineli olarak yürüteceklerini’’ ifade etti.

İl Müdürü Kısacık,’’ Karaman’da yapılan çalışmalarla ilgili çoğu arkadaşımız bizlere 2015 yılı ile ilgili çalışmalarını getirdi. Bunun dışında özellikle gözlemlediğim bazı eksiklikler var. Bu eksiklikleri birlikte el ele vererek Karaman’ın adını ve sporu olması gereken yere ulaştırabilmemiz için ortaklaşa çalışmamız gerekiyor. Karaman’da alt yapıyı güçlendirmek için gerekli çalışmaları başlattık. Tesislerle ilgili sorunları elimizden geldiği kadar kendi imkânlarımızla çözmeye çalışıyoruz. Bu sorunların hayata geçecek olan yeni tesislerimizin yapımı sonra tamamen ortadan kalkacağına inanıyorum.

Bizim amacımız daha çok Karaman’da ki çocuklarımızı, gençlerimizi spor salonlarımıza çekmek ve branşlarımızı birlikte yapacağımız projelerle en üst seviyelere çıkarmaktır. Spora destek veren ve her zaman sporcunun yanında olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan ve Karaman Valimiz Murat Koca, yapacağımız projeler konusunda bizlere her türlü desteklerini vermekte ve sorunlarımızın çözümü konusunda ellerinden gelini yapmaktadırlar. Bizlerde Karaman’da olduğumuz sürece elimizden gelen her şeyin daha iyisini yapmaya çalışacağız. Tabi bunları yaparken siz değerli il temsilcilerin yardım ve desteklerini alacağız’’ ifadelerini kullandı.

Toplantı, il temsilcilerinin talep ve görüşlerinin alınmasının ardından yapılan ikram ile sona erdi.