Karaman Belediyesi Ramazan ayında 3-4 farklı kulvarda Karaman halkının hizmetine koşturuyor.
Seçimin ardından kısa vade de olan programların bir çoğu iptal edilirken Karaman Belediyesi Dil Bayramı etkinlikleri ve Ramazan Ayının gelmesi etkinliklerine hiç ara vermeden devam ediyor. Karaman Belediyesi Ertuğrul Çalışkan yönetiminde hizmetlerini hiç aksatmadan devam ettiriyor. Bu hizmetlerin içinde sürekli olan fakat görünmeyen ve Belediyenin asıl çalışma mecrası olan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü kısıtlı personel ile birçok işin altından başarı ile çıkıyor. 
Bir taraftan Karaman Belediyesi Hayır Çarşısında halkın hizmetinde olan bu personel, iftarda mahallelerde kurulan iftar sofrasını hazırlayıp Kalede Ramazan Ayı boyunca sürecek olan etkinliklerin organizesine yetişiyor. 15 kişilik personel sayısı olan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar’ın koordinesi ile mesai saati gözetmeksizin yaklaşık 15 saate yakın çalışarak Karaman Belediyesinin yüzünü ağartıyor. 
Bu sene Karaman Kalesinde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri öncesinde yüksek tempoda bir çalışmaya giren Kültür Sosyal İşler Personeli, 4 gün gibi kısa bir sürede Kale ve çevresini Ramazan Etkinlikleri için düzenleyerek Karaman Halkının hizmetine sundular. Yaklaşık 100 esnafın fuar etkinliğine katıldığı Kaleye Karaman Halkı oldukça rağbet gösteriyor. Sıcak geçen günün ardından iftarı açınca Karaman Kalesine akın ediyor. Karaman halkı Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Ekibine Ramazan’ı bu tür etkinliklerle yaşattıkları için teşekkür ediyor. 

Kaynak:
karaman24.com