Karaman’da Sevgi Yumağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen "Sevgi İzi" programına davetli olarak katılan Dr. Ayhan Erenoğlu proje hakkında bilgi alarak “üzerimize düşen ne varsa gerek şahsi gerekse kurumumuz tarafından her türlü işbirliğine varız”  dedi.
Karaman Sakatlar Derneği Başkanı Ercan Çalışkan, kampanya temsilcisi dövme ustası Hüseyin Erduran ve Sevgi Yumağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri tarafından bilgide;  Sevgi İzi projesinin özellikle otizmli, engelli ve Alzheimer hastalarının kaybolmalarının önüne geçmek için başlatıldığını belirtildi. Kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna sevgi izini belirten bir rakam işlendiği, bu rakamla www.benibuldular.com’a kayıt yaptırıldığı ve kişi kaybolduğunda kolundaki bu sevgi izi sayesinde polisin yakınlarına hemen ulaştığı dile getirildi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticilerine ve Sakatlar Derneği Başkanına kurumlarında engelli herkese pozitif ayrıcalık yapıldığını, işlemler sırasında öncelikli olduklarını söyleyerek en ufak sıkıntıda kendisi dâhil tüm yöneticilerle derhal iletişime geçebileceklerinin teminatını verdi. 
Genel Sekreter koluna dövme yapılan 10 çocukla yakından ilgilenerek aileleri ile sohbet etti.