Şehir gezisine bu hafta Hürriyet ve Zembilli Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar katıldı.
Günlük yaşantılarında zamanının büyük bir kısmını evde geçiren hanımlara şehri tanıtmak ve belediyenin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetleri anlatmak amacıyla düzenlenen gezilerin ikinci haftasında; Hürriyet ve Zembilli Mahallesi’nde yaşayan hanımlar katılarak şehir hakkında bilgiler edindi. Belediye ve kamu tarafından yürütülen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra hanımlara sosyal ve kültürel tesisler de gezdirildi.
Geziye katılan hanımları öğle yemeği ikramı sonrası Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, meclis salonunda ağırladı. Burada belediyenin özellikle hanımlara yönelik faaliyetleri ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çalışkan, hanımlardan gelen talepleri dinledi. Geziye katılan hanımlar ise bu faaliyetin çok anlamlı olduğunu belirterek, Başkan Çalışkan’a teşekkür ettiler.
Daha sonra Karaman şehitliğini ziyaret eden hanımlar hep birlikte şehitlerimize dua ettiler. Geziler her hafta perşembe günleri farklı mahalleler de yaşayan hanım vatandaşlarımızın katılımıyla devam edecek.