Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a “Hayırlı Olsun” ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kadın Kolları Başkan Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek Belediye Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan şunları kaydetti.

“ Yerel seçim maratonunda özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Kadın Kolları Başkanımız Emine Şimşek’e ve bütün yönetim kademelerine gönülden teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, bıkmadan ve yorulmadan ev ev kapı kapı gezerek bu seçim çalışmalarında çok önemli bir görevi başarı ile tamamladılar. Almış olduğumuz oy oranına büyük ölçüde katkı sağladılar. Bu gayretlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Karamanlı Hanımlar Ekonomide Söz Sahibi Olacaklar”

Konuşmasına devam eden Başkan Çalışkan şunları söyledi. “ Karamanlı hanımlar için meslek edindirme kursları, hanımlar lokalleri sayısını artırarak onların meslek sahibi olmalarını, üretici olmalarını ve kendi ayaklarının üzerinde durup bu ölçüde ekonomiye de katkıda bulunmalarını sağlayacağız. Bunları seçim sürecinde seçim beyannamemizde de belirttik. Diğer yandan Belediye Meclisinde Hanım kardeşlerimize de yer verdik. Böylelikle yaşadığımız bu şehrin yönetiminde hanımlarında söz sahibi olmalarını sağladık. İnşallah hep birlikte el ele vererek Karamanımızı, şehrin dışardaki vatandaşların yaşamak istediği, şehirde yaşayan vatandaşların da bu şehirde yaşamaktan keyif aldığı bir modern bir kent haline getireceğiz dedi.”

Emine Şimşek “ Kadın Siyasetin Öznesidir”

Ziyaret esnasında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ise şunları söyledi. “ Öncelikle belediye başkanlığı görevinizin ülkemize, milletimize ve Karamanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir. Başbakanımızın bizlere verdiği önemin ve değerin bilincindeyiz. Bize verilen bu değere layık olabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu seçim sürecinde asla herhangibir rehavete kapılmadan ev ev kapı kapı dolaşarak kendimizi ve partimizi ifade ettik. Bu çalışmaları yaparken değerli eşiniz Şerife Çalışkan da bizimle beraber gayretli ve özverili bir şekilde çalıştı. Kendisine de çok teşekkür ediyorum” dedi.