Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Başkanı Yunus Özdemir, ‘’Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulmada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir yandan tüm çalışanların özlük haklarını savunuyor, diğer yandan da insanımız için özgürlük mücadelesi veriyoruz’’ dedi. Hayırlı hizmetlerine tanık oldukları İl Müdürüne bundan sonra da güzel işlere ve çalışmalara vesile olacağına inandığını dile getiren Özdemir; özellikle gıda konusunda Karaman’ımızın sağlığı açısından gerekli adımların atılmaya çalışıldığını gördüklerini söyledi.
İl Müdürü Orhan Özçalık da ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu söyleyerek amaçlarının Karaman halkına sağlıklı gıda ve Hayvancılık açısından en güzel hizmeti sunabilmek olduğunu, bu konuda var güçleri ile çalıştıklarını, aksayan ve iyi giden durumlarla ilgili her daim fikir alışverişinde bulunmalarının elzem olduğunu dile getirdi.
Büro Memur-Sen Başkanı Cavit Bardak, Sağlık-Sen Şube Başkanı İdris Güneş, Bem-Bir-Sen Başkanı Süleyman Tartan, Kültür Memur-Sen Başkanı Yakup Laçin, Ulaştırma Memur-Sen Başkanı İrfan Keleş, Toç Bir-Sen Başkanı İsmail Varlı ve Enerji Bir-Sen Başkanı Fahrettin Özmen’in de olduğu ziyaret yapılan çaylı sohbetin ardından sona erdi.