Organize Sanayi Bölgesi İŞGEM Toplantı Salonunda yapılan İcra Kurulu Toplantısına;  Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Peker, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim İncekara ve kurulun diğer üyeleri katıldı. 

Karaman İş Geliştirme Merkezi bünyesinde yer almak isteyen Yeni Girişimci ve Çapa İşletmelerin başvurularının değerlendirildiği toplantıda Vali Tapsız, Yeni girişimcilerin iş kurmalarını destekleyen, girişimcilere uygun koşullarda iş yeri mekânı, ortak ofis hizmetleri sunan, girişimcilere eğitimler veren İş Geliştirme Merkezlerinin iş kurma, istihdam ve kalkınma açısından önemli olduğunu, bu anlamda Karaman İŞGEM'in faaliyeti ile birlikte Karaman'da yeni bir sinerjinin oluşacağını söyledi. 

İŞGEM'in kurulması ve faaliyete geçmesinde büyük gayret gösteren İŞGEM Genel Müdürü Ali Kantürk’e teşekkür eden Vali Tapsız, toplantıda İŞGEM'de yer tahsisi yapılan girişimcilere de başarılar ve bol kazançlar diledi.