Bugün (04.05.2016) saat 13.00 da Karaman Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Kent Konseyi Kadın Üyeler katıldı. Aliye Erkonukseven Kent Konseyi bünyesinde bulunan kadın üyelere "Kadınların Yaşamlarında Karşılaştıkları Olumsuzluklara Karşı Duruşu" hakkında bir seminer verdi.

İsveç de bulunan göçmen Türk kadınlarının yaşadıkları sorunları anlatan Aliye Erkonukseven:" Kadın yaratılışı gereği hassas yapısıyla yaşamının her alanında çeşitli sorunlarla karşılaşıyor. İsveç de bulunan göçmen Türk kadınları için önemli projeler yürütüyoruz. Çeşitli imkânlar sağlayarak onlara yaşam alanlarında kolaylıklar sağlıyoruz. Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin kadınlar için yaptığı çalışmaları duydum ve takdir ettim. Ayrıca sosyal medya üzerinden Kent Konseyi Başkanlığının yapmış olduğu projeleri yakından takip ediyor ve takdir ediyorum" dedi.

Kent Konseyinin 2015 ve 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu projelerden bahseden Başkan Konukseven:" Kent Konseyi olarak 2014 yılında belirlediğimiz vizyonumuza 2 yıl içerisinde ulaşmış bulunuyoruz. Sosyal ve Kültürel anlamda birçok şey değişti Karaman'da. Çeşitli eğitim seminerleriyle hem eğitimcileri hem öğrencileri hem de Karaman halkını yürüttüğümüz projeler hakkında bilgilendirdik. Kent Konseyi olarak güzel bir kitleye ulaştığımızı düşünüyorum. Bu noktada bizlere fikirlerini ve görüşlerini sunan Aliye Hanıma ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.