ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır ve Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren ANKARAMANDER Başkanı Bozkır, Karamanlılar olarak her zaman gurur duydukları, başarılarıyla ve memleket sevdasıyla gönlünde yer tutan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Bozkır açıklamasında; “Karaman sanayimizin öncülerinden, ekonomide, sanatta, sporda, eğitimde ve daha bir çok alanda çalışmalarını ve desteklerini gördüğümüz Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan Duru ve Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette; Karaman ve Derneğimizle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Duru Bulgurun çıkarmış olduğu Karaman Kuşları adli kitabı heyecanla inceleyen doğa ve kuş sevgisini dile getiren, Sayın Elvan Karaman ekonomisinin temel taşları sanayicilerimize çok teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve derneğimizin çalışmalarını takdirle karşıladığını, her zaman desteklediğini belirtti.” ifadelerine yer verdi.