Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile 23 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kamu Destekleri Eğitimi Programı sona erdi.

26 Eylül 2014 Cuma günü saat: 15.30’da gerçekleştirilen kapanış törenine Vali Murat Koca’nın yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Vehbi Konarılı, KOSGEB Karaman Hizmet Geliştirme Merkezi Müdürü Mevlüt Tavşan, öğretim üyeleri ve girişimciler katıldı.

Vali Murat Koca burada yaptığı konuşmasında; “ Genç arkadaşlarımız burada aldıkları eğitimle bir anlamda anahtarla hayatlarında yeni kapılar açma imkânına kavuşurlar. Burada aldığınız eğitimle hangi kapının ardında ne tür imkânların olduğunu, hangi kurumun ne tür imkânlar sağladığını ve şartlarını öğrenmiş oldunuz. Katılımın yoğun olduğu bu programın hem gençlerimize, hem ilimize hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Program, Vali Murat Koca ve beraberindekilerin katılımcılara plâket ve katılım belgesi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.