Türkiye Kamu-Sen’den İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Şahne’ye hayırlı olsun ziyareti.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Murat Koçak, Türk Eğitim-Sen Yönetimi, Türk Sağlık-Sen Yönetimi, Türk Diyanet-Sen Yönetimi İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sayın Mehmet Şahne’ye ilimize hoş geldin, hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu.

Türk Eğitim-Sen Başkanı Ziya Hotamışlı: ”Karamanımızın huzur,güven,asayiş, trafik vb konularda Müdürümüz Sayın Mehmet Şahne’ye elimizden gelen her türlü destek, işbirliği ve yardıma hazır olduklarını bildirdi, şehrimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesinde daima Sayın Müdürümüzün sahsında tüm emniyet camiasına daima yardıma hazır olduklarını bildirdi. Bizler emniyet kuvvetlerine daha az ihtiyaç duyacak bir şehir ve ülke için çalışan eğitim camiasıyız. Kanun ve yasaklarımızın azami ölçüde riayet eden, hak ve sorumluluklarını bilecek bir nesil yetiştirmek için çalışmaktayız dedi. Dini, milli ahlaklı ve vicdanlı, bilinçli, sorumluluğu geliştirici, devletine, milletine bağlı nesiller yetiştirmek ve eğitim camiasının özlük haklarının savunucularıyız.” dedi.

Mehmet Şahne: ”Kendisin Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim–Sen’i yakinen tanıdığını, ayrı bir ehemmiyet verdiğini ve yardıma daima hazır olduğunu belirtti. Karaman’ı çok beğendini ve inşaallah daha güzel, huzurlu bir kent olması için gayret edeceğini bildirdi. Kamu-Sen Temsilcisi Murat Akkuş, Türk Sağlık–Sen Şube Başkanı Nedim Ünal ve Türk Diyanet-Sen Başkanı Hüsamettin Gülcan ve yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Mehmet Şahne’ye görevinde başarılar dilediler.

Samimi ve sıcak bir havada geçen nezaket ziyaretimizden sonra Emniyet Müdürümüz duydugu memuniyetini ve teşekürlerini belirtti.