Dün akşam saatlerinde Karaman merkez ve genelinde yoğun kar yağışı nedeni ile şehre giriş ve çıkışlara izin verilmedi. Konya ve Mersin yolunda bir çok araç mahsur kaldı.

Sıcaklığın eksi 10 derecenin altına düşmesi ile don ve buz Vali Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan gece boyunca çalışmaları yerinde incelerken, otogarda mahsur kalan vatandaşlara yiyecek ve konaklama ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdiler. Karaman Belediyesi ekipleri, otogarda mahsur kalan vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Vatandaşlar "Belediyemizin bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ederiz" dediler. 

Otogar, Bölge Trafik ve 112 Acil Yardım komuta merkezine de giden Vali Koca ve Başkan Çalışkan, buradaki çalışmaları da kontrol ederek şehrin genel durumu hakkında bilgi aldılar. Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesine giderek çalışmaları yakından takip eden Başkan Çalışkan, aralıksız çalışma talimatı verdi. Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve beraberlerindeki heyet gece geç saatlere kadar çalışmaları yakından takip ettiler.