Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ziya Hotamışlı yaptığı açıklamada, ‘’Hakkâri’de şehit olan Er Oğuzhan Küçük kardeşimizin acısı dinmeden, bu sefer yine Hakkâri’den Özel Harekât Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar kardeşimizin acı haberi şehrimizi ve Türk milletinin yüreğini dağladı. PKK ve türevleri her hangi bir basit örgüt, ya da üç-beş baldırı çıplak değildir!

Bu Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve vatanımızı doğrudan hedef alan Haçlı-Siyon saldırısıdır. Yemen çöllerinde, Kut-ul Amara’da, Sina Çöllerinde, Balkanlarda, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında kimler saldırmış ise; bugün de bunun devamı yaşanıyor. Üstelik yanlarına yeni düşmanlarda peydahlandı. Barzani, Talabani, Işid vb.

Topyekûn saldırı; ancak tek yumruk, tek yürek olmakla ve topyekûn savunmayla bertaraf edilir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz ifadesiyle; “Hattı müdafaa yoktur! Sathı müdafaa vardır. O satıh; bütün vatandır”

Dün nasıl Oğuzhan Küçük evladımızı tüm şehrimiz çoluk-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek uğurlamışsak; Muhammet Ali Mevlüt Dündar evladımızı da şehri gelincik tarlasına döndürüp al bayraklarımızla daha büyük bir kenetlenmeyle uğurlayacağız. Evler, arabalar, dükkânlar, sokak, cadde ve meydanlar al bayraklarla donatalım.

Türk milletinin devletiyle, vatanıyla bölünmez bir bütün olduğunu cümle alem bir kez daha görsün, duysun.

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak tüm üyelerimiz aileleriyle Karaman’ımızla hep beraber bayraklarımızla şehidimizi bağrımıza basacağız.

Şehitlerimiz: Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük ve Özel Harekât Polisi Mevlüt Dündar kardeşimizin değerli ailelerine, Karaman’ımıza ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz.

Yaşasın Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Kahrolsun Haçlı-Siyon emperyalizmi ve işbirlikçi maşaları, hain piyonları.‘’ dedi.