Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu görevinin ilk gününde personeli ile tanışma toplantıları düzenledi.  Dr. Erenoğlu; Afyonkarahisar’ da birlikte görev yaptığı ve İlimize kendisiyle birlikte getirdiği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu ile Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu önce sabah saatlerinde Genel Sekreterlik çalışanları ile tanıştı. Karaman İli Genel Sekreterlik Kurumunda görev yapan tüm personelle tek tek tanışarak hangi birimlerde görev yaptıklarını ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu daha sonra Karaman Devlet Hastanesine geçerek buradaki çalışanlarla bir araya geldi. Karaman Devlet Hastanesi çalışanlarına kendisi ve ekibi hakkında kısa bir tanıtım yapan Dr. Ayhan Erenoğlu, Karaman’da kendisinden önce görev yapanlara teşekkür etti. Genel Sekreterlik Bayrağının kendilerine teslim edildiğini ve Karaman’a hizmet etmeye geldiklerini belirtti. Karaman’ın sağlığını yükseltmek için çok çalışacaklarının altını çizdi.  Erenoğlu “amacımız kısa bir süre içinde Konya ile rekabet eder hale gelmek.  Arkamızda Sağlık Bakanımızın desteği ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan 'ın da var olması bizlere güç vermektedir. Her türlü alt yapı çalışmalarını yapacağız ve gerekli önlemleri alacağız.” Dedi.

Prensip olarak, çalışanlarının memnun ve mutlu olmalarına önem verdiklerini açıklayan Erenoğlu  “Personellerimizin çalışmaları ve çalıştıkları ortamda mutlu olmaları bizim için son derece önemlidir.  Birbirimizi zamanla tanıdıktan sonra bu sözlerimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Huzurlu, saygın bir ortamı beraber sağlayacağız. Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu belirterek hepimize hayırlı uğurlu olsun " dedi. Genel Sekreter toplantıda aynı zamanda sağlık çalışanlarının sıkıntılarını dinledi,  kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Devlet Hastanesinin ardından Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu burada verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Ağız Diş Sağlığı Merkezinin kapasitesinin arttırılması için gerekenlerin biran evvel yapılması gerektiğini belirtti.   

Genel Sekreter Karaman Valisini Ziyaret Etti.

Karaman’ın yeni Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanoğlu ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu gün içerisinde Karaman Valisi Sayın Murat Koca’yı makamında ziyaret etti. Nezaket ve tanışma ziyareti kapsamında gerçekleştirilen toplantıda Vali Murat Koca Genel Sekreter ve ekibine” İlimize hoş geldiniz” diyerek görevlerinde başarılar diledi. Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu da Karaman Valisinin önderliğinde bu şehir için ellerinden geleni değil çok daha fazlasını yapacaklarını dile getirdi