AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Kazımkarabekir'e bir çok projenin yapılacağını dile getirdi. Akgün devam eden projeler hakkında bilgi verirken, Kazımkarabekir'e yapılacak olan Spor Kompleksinin arazinin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredildiğini ve çalışmaların en kısa sürede başlayacağının müjdesini de verdi. AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Kazımkarabekir'in yıllardan beri beklediği hizmetlere kavuşacağını dile getirerek ''Kazımkarabekir'imiz yıllardan beri ilçe olarak beklediği bir takım hizmetlere yavaşta olsa belki yavaş adımlarla da ilerlese tek tek kavuşuyor.Kazımkarabekir yıllardan beri bir hastanenin özlemini çekiyor. Dolayısıyla Karaman yakın olabilir ama acil ihtiyaçlar için bir hastaneye ihtiyacımız vardı. Şuanda hastanemizin temeli atılıyor. Kazımkarabekir ilçemiz bu anlamda önemli bir sağlık hizmetine kavuşmuş olacak. Diğer taraftan Karaman'ın özellikle Alanya-Antalya yol bağlantısını güçlendirmek amacıyla Kazımkarabekir'den Güneysınır'a olan yolumuz yeniden yapılıyor. Bu yolumuz projelendirmek suretiyle Karaman halkına hizmet eden Kazımkarabekir insanına hizmet eden bir yol haline getiriliyor. Yolun ihalesi yapıldı. Çalışmalar devam ediyor ve yüksek standartta bir yolu İnşallah sizlerin hizmetine sunmuş olacağız. Yine ilçemizde bir kapalı pazar yeri eksiğimiz vardı. O kapalı pazar yeri inşaatını da tamamladık. Şuanda ilçe halkına hizmet ediyor. Yine ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz kanalizasyon hizmetimizi tamamladık bu senede aynı zamanda arıtma işini halletmiş olacağız'' dedi.
MUAMMER BAŞKANIN İSMİNİ TAŞIYAN MESİRE ALANI HİZMETİ GİRECEK
Mevlüt Akgün rahmetli Muammer Başkanın ismini taşıyan mesire alanın yakın bir zamanda ilçe halkının hizmetine gireceğini belirterek ''Hacıbaba Dağına doğru rahmetli Muammer Başkanın ismini taşıyan ki kendisini rahmetle anmak istiyorum. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Hem sizlere hem ilçemize büyük hizmetlerde bulunmuş vefalı bir dosttu, vefalı bir insandı. Allah mekânını cennet eylesin. Onun adını taşıyan bir parkında yapımı hızla devam ediyor İnşallah o mesire alanı da yakın bir zamanda ilçe halkına hizmet verecek.
KAZIMKARABEKİR'E SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ
AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Kazımkarabekir'e Spor Kompleksi kazandıracaklarını söyleyerek ''Kazımkarabekir gibi küçük ama önemli bir ilçemize spor kompleksi yaptırıyoruz. Şuanda arsasını Spor Bakanlığına devrettik. Oraya içinde bir futbol sahası yanında küçük bir yüzme havuzu ve tenis kortu olan bir spor kompleksini de İnşallah Kazımkarabekir ilçemize kazandırmanın mutluluğunu sizlerle birlikte yaşamayı biz umut ediyoruz. Bu projeyi de en kısa zamanda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz'' dedi.
Necati ERMİŞ