Kâzımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Arabaşı Gecesine katılım yoğun oldu.
12 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 18.45’de Kale Ongun Tesislerinde gerçekleştirilen programa Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Kâzımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, Kâzımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile Kâzımkarabekirliler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Kâzımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Taner derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından Kazımkarabekirliler Kültür ve Dayanışma Derneğine maddi ve manevi katkıda bulunanlara Vali Koca ve Milletvekili Akgün tarafından plaket verildi.

Vali Koca burada yaptığı konuşmada; düzenlenen arabaşı gecesinin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bir araya gelmenin kaynaşmaya vesile olduğunu belirtti. Yardımlaşma ve dayanışmaya yönelik faaliyetlerinin yanında kültürel ve diğer faaliyetlerle de hizmet veren derneklerin toplumumuzda önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Vali Koca arabaşı gecesinin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından arabaşı ikramıyla program sona erdi.