Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Gençlik İnisiyatifi Topluluğu Başkanı Fatih İlhan ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Burak Duran Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek, 10 Mart 2016 tarihinde düzenlenen III. Ulusal Gençlik Tartışmaları programına katkılarından dolayı Başkan Çalışkan'a bir teşekkür plaketi takdim etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan: "Üniversitemiz ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir seviyeye geldi. Bu durum bizleri son derece mutlu ediyor. Çünkü üniversiteler bir şehrin gerçek anlamda şehir kimliği kazanması noktasında önemli bir aktördür. Mart ayında üniversitemizde düzenlenen III. Ulusal Gençlik Tartışmaları programına ev sahipliği yapan ve programa emeği geçen herkesi kutluyorum. Karaman Belediyesi olarak, şehrimizin büyümesi ve gelişmesi adına yapılan tüm işlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Gençlik İnisiyatifi Topluluğu Başkanı Fatih İlhan ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Burak Duran; "Düzenlediğimiz programda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Gençlik İnisiyatifi Topluluğu ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu, 24 Nisan 2016 tarihinde Antalya'da düzenlenecek olan, "Barış Zirvesi" programında Karaman'ı temsil edecek.