Yunuskent, İbrahim Hakkı Konyalı ve Zembilli Mahalleri istikametinden gelerek Tapduk Emre ve Gevher Hatun Mahallelerine, özellikle de Devlet Hastanesi'ne ulaşım süresini büyük ölçüde kısaltacak olan köprülerde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar ağırlıklı olarak Doğukışla Kavşağı üzerinde yoğunlaştı. Çalışmalar kapsamında köprü ayakları hızla yükseliyor.
Yapımı devam eden her iki köprünün, ulaşımda mesafe ve süreyi büyük oranda düşüreceğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Şehrimizde bütün alanlarda olduğu gibi ulaşım yatırımları konusunda da büyük adımlar atıyoruz. Zembilli ve Doğukışla kavşaklarına bağlantılı olacak şekilde projelendirdiğimiz ve yapımı hızla devam eden köprüler ulaşıma kalite getirecek büyük yatırımlardır. Planlamalarımıza göre her iki köprü Eylül-Ekim aylarında tamamlanmış olacak ve araç trafiğine açılacak.
Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız gibi şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gereken tüm adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz. Çünkü bu millet her hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.