Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2013 yılı Eylül Dönemi Olağan Meclis Toplantısı 26 Eylül 2013 günü saat 10.30'da Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muzaffer Özdal ve Birliğe üye köy muhtarları katıldı.

Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya yaptığı açılış konuşmasında; köylerin önemine değinerek, köy yaşantısına dikkat çekti. Köydes ve diğer yatırımlarının ana hedefi üzerinde durarak, yatırımlarda izlenen yola ve önceliklere değindi. Programların gerçekleştirilmesi aşamasında destek olan kurum ve çalışanlarına ve muhtarlara teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya’nın konuşmasının ardından toplantıda gündem maddelerine geçildi. 2013 yılı Köydes yatırım programı ve diğer yatırım projeleri meclise sunulurken, 2014 mali yılı Birlik Bütçesi ile Yatırım ve Çalışma Programı görüşüldü, oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantı, köy muhtarlarının köyleriyle ilgili sorunlarını da dile getirdiği dilek ve temennilerin ardından son buldu.