İlçe ziraat odasının düzenlediği programa Ayrancı kaymakamı Mustafa Türkcan, belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Elvan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.                       

Helezonları ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunmak üzere köy muhtarlarına teslim eden ilçe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Elvan, "çiftçimize hayırlı olsun" dedi. Geçimini ziraat tan sağlayan Ayrancı çiftçisinin her zaman yanlarında olacaklarını belirten başkan Elvan konuşmasında, "Burada düzenlediğimiz törenle birlikte hemşerilerimizin kullanımına sunduğumuz helezonlar, çiftçilerimizin elde ettikleri mahsulü doldurma ve boşaltma işlemlerinde ortaya çıkan iş yükünü ortadan kaldıracak.

Topyekün bir kalkınmayı, ilçede var olan potansiyeli harekete geçirerek ve üreterek gerçekleştirebiliriz. Bu bağlamda üreten çiftçinin yanında olarak ve onun çağın gerektirdiği bütün ekipmanlardan faydalanmasını sağlayarak başarabiliriz. Bu verimli toprakları teknolojinin nimetlerinden faylandırdıkça verimliliğin artacağını da hep birlikte göreceğiz. Burada gördüğümüz her çiftçimizin yüzündeki tebessüm, bir sonraki çalışmalarımız için önemli bir ilham kaynağı olacak’’ sözlerine yer verdi. Helezonlarını muhtarları vasıtasıyla teslim alan çiftçiler ilçe Ziraat Odası başkan ve yönetimine teşekkür ettiler.