Yoğun katılım ile Polisevinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Süleyman Tapsız, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer,  genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’yla başlayan toplantı, sırasıyla İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Milletvekili Dr. Recep Şeker, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Vali Süleyman Tapsız’ın konuşmalarıyla devam etti.

Vali Tapsız konuşmasında; “Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Değerli muhtarlarımız, bugün il özel idaremize aldığımız bazı iş makinalarının ve hizmet araçlarının yola çıkmasını inşallah hep beraber gerçekleştireceğiz. İl özel idaremizin her geçen gün çok daha iyi konuma gelmesi ve köylerimize en iyi hizmetin götürülebilmesi için hep beraber çalışacağız. Birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz, ülkemizin huzuru ve güveni tam olduğu sürece yapılamayacak hizmet yoktur. İlimiz her türlü hizmeti alıyor, bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a, Milletvekillerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Toplantı, konuşmaların ardından kış aylarının iyiden iyiye hissedildiği bu soğuk günde her biri ayrı ayrı hizmetkâr olan ilimiz merkez kasaba ve köy muhtarlarına, davetlilere Karaman Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının ikram ettiği arabaşı çorbası ve yine muhtarlara takdim edilen hediyelerin verilmesiyle sona erdi.