Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY konuyla ilgili  yaptığı açıklamasında;

“ Türk ulusunun şanlı tarihi; bizlere gurur veren, her zaman övüdüğümüz eşsiz destanlar ve zaferlerle doludur. Bu zaferleri bize gazilerimiz ve şehitlerimiz yaşatmışlardır. Vatanımızı ve milletimizi, Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak için vatanın her karışına kanlarını akıtmışlardır. Savaşlarda destanlar yazarak tarihe altın harflerle geçmişlerdir. Şehit ve gazilerimizin hatıralarını yücelterek onlara sahip çıkmalıyız. Böylelikle ulusumuzun gönlünde hakettikleri yeri alacaklardır. Bu davranış da Türk ulusunun vefa örneklerinin en yücesi olacaktır. 

Vatanımızın ve milletimizin varlığının devamını, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, özgürlüğümüzün korunmasını ve milletçe namusumuzla, şerefimizle yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Onlara sevgi duyuyor, onları saygı ve minnetle anıyoruz. 

KTSO olarak  Şehit yakınları ve gazilerin ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığı güçlendirmek amacıyla Üyelerimizi, Şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarına işletmelerinde indirim uygulamaya davet ediyorum. ’’
  
Kampanya’ya destek olmak isteyen üyelerimiz Odamızdan bilgi ve gerekli evrakları temin edebilirler.’’ifadelerine yer verdi.