Karaman Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Şerif Hanım Kızık ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hikmet karagöz ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri  “Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Müdürlüğü'ne” ziyarette bulundular.
 
Bu anlamlı ve çocukların sevinmelerine yol açan ziyarette üyeler çocuklarla ilgilenip ikramlarda bulunarak,  keyifli zaman geçirdiler.
 
Yetkili Müdür Ülkü Akyıldız; üyelerimizin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek,  kurum ve çocukların bakımları, eğitimleri ve ihtiyaçları hakkında üyelere bilgiler verdi.  Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Kadın ve Genç Girişimci Üyeler Sevgi Evi çocuklarının daha iyi bir geleceğe sahip olması için kurum olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek, bu şefkat ortamını yaratmada emeği geçen bütün sevgi evi çalışanlarına teşekkür etti.
Sevgiye ve şefkate ihtiyacı olan çocuklarla birlikte sevgi dolu anlar yaşamış olmanın gururu ile ziyaret sonlandırılmış oldu.