Çankırı Karatekin Üniversitesi mezuniyet töreninde, sürpriz bir şekilde sahneye çıkan öğrenci sevgilisine evlenme teklif etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi 10. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleşen mezuniyet töreninde, eğitim hayatını tamamlayan binlerce öğrenci kep attı. Kep atma töreninin ardından sürpriz bir şekilde sahneye çıkan tarih bölümü mezunu Muhammet Burak Akbal, sahneden sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Binlerce kişinin önünde duyduğu teklifle şaşkına dönen sevgilisi İlknur Gülaştı, sahneye çıkarak sevgilisine sarıldı. Şaşkınlığı gizleyemeyen Gülaştı, mikrofonu eline alarak “Ömür boyu evet” diyerek sevgilisinin teklifini kabul etti.

Akbal, 5 yıldır birlikteliği olan kız arkadaşına sürpriz yapmak istediğini belirterek, “Beraber 5 yılı paylaştığım ve bundan sonraki ömrümde de yanımda olmasını istediğim sevgilime evlenme teklifinde bulundum. Mezuniyet töreninin sunuculuğunu yapıyordum, bu fırsatı kaçırmak istemedim. Ona aşkımı haykırdım ve evlenme teklifinde bulundum. O da benim teklifime cevaben ‘Ömür boyu’ evet cevabını verdi. İnşallah beraber çok güzel günlerimiz olacak" dedi.