Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri bir araya gelerek ‘Genç Eğitimciler Topluluğu’ adı altında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Güldere İlkokuluna ziyarette bulundu.

Çocukları sevindirmek amacıyla gerçekleştirilen bu faaliyette çocuklara gıda ve kırtasiye ürünü hediyeler dağıtarak yardımlarda bulundular.

Sınıflarda süsleme çalışmaları yapan öğrenciler küçük çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturuldu. Damla Topluluğunun da iş birliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte Genç Eğitimciler Topluluğunun genç eğitimciler gelecek nesillere koşuyor amacına ulaşmak olduğunu dile getiren topluluk başkanları ve üyeleri onlar bizim gelecekteki ışığımız olacak onlara sahip çıkmalıyız diye belirttiler.

Yapılan gıda, kırtasiye ve oyuncak yardımı ile çocukların gönlünde mutluluk oluşturan Genç Eğitimciler Topluluğunun başkanı Yusuf Karakuş ve Damla Topluluğunun başkanı Merve Melda Kaynak, gerçekleştirilen faaliyetin herkese örnek olmasını temenni ettiklerini, yüreği temiz çocukların her zaman maddi ve manevi ihtiyaçları olduklarını dile getirdiler.