Karaman'ın en büyük parklarından birisi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Karaman Belediyesi tarafından Konya-Karaman girişi otogar önündeki 18 bin metrekarelik bir alana inşa edildi. Şehir girişine önemli prestij kazandıran park vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Pazar günü havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar yeni inşa edilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan parkına adeta akın ederek bu güneşli havanın tadını çıkardı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ile birlikte parkı ziyaret ederek vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Başkan Çalışkan, park hakkında ve belediyenin hizmetleri konusunda vatandaşların görüş ve düşüncelerini dinledi. Vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını dile getirdiler. 

550 Bin Metrekare Alana Sahip Türk Dünyası Kültür Parkı'nda Çalışmalar Devam Ediyor
Karaman'ın ihtiyacı olan büyük sosyal yaşam alanları oluşturmaya devam edeceğiz diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan " Necmettin Erbakan Parkı'nın beş katı büyüklüğündeki Türk Dünyası Kültür Parkı'nı 2016 yılında tamamlayacağız" dedi.  Başkan Çalışkan " Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı,  şehir girişine kazandırdığı prestijin yanı sıra vatandaşlarımızın şehrin stresinden uzak ailecek ziyaret edip keyif alacakları huzurlu bir sosyal yaşam alanı haline geldi. Bu yıl içerisinde Piri Reis Parkı ve Necmettin Erbakan parkını hizmete sunduk. Görüyoruz ki Karaman'ımızın bu gibi hizmetlere ihtiyacı var ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden oldukça memnun.Vatandaşlarımızı mutlu görmek bizleri hizmete verme noktasında son derece motive ediyor. Şimdi sırada Türk Dünyası Kültür Parkı var. Belediyemize devredilen Hakkı Teke Ormanının bulunduğu, 550 bin metrekarelik dev bir alana sahip olan bu parkta çalışmalarımız devam ediyor. Türk Dünyası Kültür Parkı'nda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak 2016 yılı içerisinde parkı hizmete açmayı planlıyoruz." dedi.