3 Haziran Cuma günü saat 14.00 da Karaman Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, Kent Konseyi üyeleri ve misafirler katıldı.

Kent Konseyi çalışmalarının devamlılığına dikkat çeken Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: “Kent Konseyi tarafından yürütülen projeleri yakından takip ediyor ve destekliyorum. Kültürel anlamda köklü bir geçmişe sahip olan kentimizde STK'ların önemi oldukça yüksek. Her zaman söylediğim gibi bir şehirde STK'lar ne kadar güçlüyse o şehrin dinamiği de o kadar güçlüdür. Bu noktada Kent Konseyi tarafından yürütülen proje ve faaliyetlerin daha rahat ortamlarda sürdürülebilmesi için yeni bir bina tahsis ettik. Gerçekleştirilen proje faaliyetlerin devamlılığı noktasında Karaman Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız “dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven:" Ekim ayı itibariyle başlattığımız "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" projesinde sona yaklaşmış bulunuyoruz. Eğitim basamağında yürütülen kısmı ile 70 okula ziyaretler düzenleyerek eğitim seminerleri verdik. Halkımıza saha çalışmalarıyla çevre bilincinin önemini ve çekirdek kabuğuna karşı bir çözüm niteliğinde üretilen çift kese kağıdı uygulamasını anlattık. Çalışmalarımız meyve vermeye başladı. Güzel geri dönüşümler alıyoruz. Bu noktada projemize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program ödül töreninden sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.