KMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri ve geçtiğimiz ay mezun olan bir grup öğrenci Dekan hocalarını evinde ziyaret etti.
Hocalarının hem rektör adaylığını hem de bayramını tebrik etmek amacı ile toplanan Hemşirelik Bölümü öğrencileri çat kapı yaparak hocalarına sürpriz yaptılar. Kendilerine dört yıllık eğitim hayatları boyunca derslerde ve ders dışı faaliyetlerde babacan bir tavır gösteren hocalarının rektör adaylığından duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, ziyaret esnasında bir buket çiçek takdim etmeyi de ihmal etmediler.
Öğrencilerinin ziyareti dolayısı ile son derece mutlu olan Prof. Dr. Ali Şahin; “Bizim üniversitede var oluş gayemiz olan ve gözbebeğimiz dediği öğrencilerine hem akademik hem sosyal faaliyetlerinde her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerinin de böyle müstesna bir zaman diliminde destek olmak niyeti ile nezaketen fakirhanelerini şereflendirmiş olmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum“ dedi. Şahin, mezun olan öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında mutlu bir yaşam dilerken, öğrencileri de çok faydalı olacağına inandıkları hocalarını en güzel yerlerde görmekten onur duyacaklarını söyledi ve çıkmış oldukları bu hayırlı yolda kendisine Allah’tan başarı diledi.
Öğrencilerini bu vesile ile bir kez daha görmüş olmamın mutluluğu gözlerinden okunan Prof. Dr. Ali Şahin çok sevdiği ve evlatlarım dediği öğrencilerini ziyaret sonrası dış kapıya kadar uğurlayarak onlara olan sevgisini bir kez daha gösterdi.