Karaman Gençlik Merkezi üyesi yüzlerce genç 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk karne heyecanını gençlik merkezinde yaşadı. Aldıkları karne ve belgeleri ilk olarak gençlik merkezine getiren gençlik merkezi üyesi gençler karne sevinçlerini gençlik liderleri ve çalışan personel ile paylaştı. Mutluluklarıyla renkli bir güne imza atan gençler, gençlik merkezlerini de ailelerinden bir parça olarak gördüklerini belirterek tüm gençlik merkezi çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilerle tek tek sohbet edip yakından ilgilenen gençlik merkezi liderleri ise öğrencilere pasta ve meyve suyu ikramı ederek öğrencilerin bu sevincine ortak oldu.

Gençlik merkezi liderleri ayrıca Yılmaz Babaoğlu İlköğretim Okuluna bir dizi ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne öncesi öğrencilere meyve suyu ikramı yapan liderler, mini mini birlerle sohbet ederek öğrenci velilerine gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Gençlik merkezi olarak Türkiye’nin geleceği olan öğrencilere büyük önem verdiklerini ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “ Çocuklarımızın en mutlu günün de yanımıza gelerek sevinçlerini bizlerle paylaşması gençlik merkezi ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız çocuklarımızın geleceği içindir. Gençlik merkezleri olarak tüm imkanlarımızı çocuklarımız için seferber ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Rabbim çocuklarımızın başarısını daim etsin” dedi.