Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Oğuzcanlar Bismot Fabrikası, Düğün Park Sosyal Tesislerinde 3. İnovasyon toplantısını yaptı. Toplantıya Oğuzcanlar Bismot Fabrikası Kurcusu İbrahim Oğuzcan, Bismot Yönetim Kurulu Başkanı Recep Oğuzcan, Genel Müdür Osman Oğuzcan, Üretim Müdürü Sami Oğuzcan, Satın Alma Müdürü İbrahim Oğuzcan, İş adamı Sami Akdağ, Marangozlar Odası Başkanı Recep Afacan, Özen Halı Saha Sahibi Mehmet Küçükyarma,Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Veli Sarı, Teknik Öğretmen Yasin Şavlı, diğer yöneticiler ve fabrika çalışanları katıldı.

 Geleneksel olarak yapılan arabaşı ikramının ardından firmanın tanıtım filmi izlendi. Üretim Müdürü Sami Oğuzcan yeni ürünler hakkında ve yeni dönemde planladıkların ürünlerin tanıtımını yaptı. Sami Oğuzcan, 38 Ülkeye ihracat yaptıklarını dile getirerek ''38 Ülkeye ihracat yapıyoruz. 2. fabrikayla birlikte elektronik mobilyadaki uzmanlığımızı ve başarımızı ev mobilyası, oturma odası, yatak odası, koltuk takımları ve oturma gruplarına aktarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Toplantının ardından fabrika çalışanlarına üretimle ilgili yeni projeler geliştirdikleri için ödül ve plaket verildi. Fabrika çalışanlarından Abid Yıldız, Vedat Demirkılınç, Mustafa Uğur, yüksel Şahin Ali Ateş ve Memiş Güney layık görüldü. Birlik ve Beraberliği pekiştiren gecenin sonunda ise fabrika çalışanları müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

OĞUZCANLAR BİSMOT KİMDİR?

Bismot ;1952 yılında kurulan Oğuzcanlar Tic.Ltd.Şti.'nin mobilya markasıdır. 2004 yılından itibaren mobilya sektöründe özelikle Plasma , Lcd ve Led tv sehpası alanında faaliyet gösteren Bismot,kalite , özgün tasarım ve müşteri odaklı üretim anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

TV sehpalarında kullanılan hammaddeleri titizlikle seçen firmamız çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını en önemli ilke olarak kabul etmiştir. Bismot ürünlerini seçkin bayilerde bulabilirsiniz.

Yepyeni Bismot modellerini geliştirirken tasarımcılarımız tüm bildiklerini bir kenarı bırakıyorlar. Sıra dışı yenilikçi çözümlere ulaşabilme adına herşeyi sorguluyorlar.Bu mükemmelliği ürün üzerindeki her ayrıntıda görebilirsiniz...

Bismot farklı renk seçenekleriyle mekanlarınıza anlam katmak üzere zevkinize uygun alternatifleri sizlerle buluşturuyor.

BİSMOT'UN VİZYON VE MİSYONU?

Müşteri Memnuniyeti

Oğuzcanlar için müşteri memnuniyetinin vazgeçilmez koşulu; iç ve dış müşterileriyle gerekli iletişim kanallarını kurmak ve onların beklenti ve şikayetlerini ele alarak toplam kalite anlayışı başta olmak üzere hizmet ve satış sonrası hizmetleri geliştirmektir.

Çalışan Mutluluğu

Oğuzcanlar; yapılan işlerle doğru orantılı, performansa dayalı bir ücretlendirmenin ve açık iletişimin olduğu, motivasyonu artırıcı sosyal aktivitelerin planlı olarak uygulandığı bir firmadır. Güvenli ve uygun çalışma ortamlarında insanların gelişimleri eğitimlerle eşitlik ilkesi çerçevesinde planlanır. Önce insan felsefesi benimsenerek net görev tanımları ve performans ölçütleri baz alınarak iş güvencesi sağlanır ve kariyer planlaması uygulanır. İnsana ve uzmanlığa saygı temelinde oluşan, adil ve teşvik edici ödüllendirme ve takdir politikaları ile desteklenmiş bir kültüre sahiptir.

En Önemli Sermayemiz

Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesiyle doğru orantılıdır. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü aramıza almak, onların yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından en yüksek faydayı sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkan tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı oluşturmak.

İletişim ve Takım Çalışması

Oğuzcanlar; iç ve dış müşterileri ile açık, hızlı, her yönde iletişim kuran, katılımcı yönetim tarzı uygulayan, teknolojiyi, analitik düşünme ve stratejik planlama yöntemlerini ve yaratıcılığı kullanarak sistem geliştiren, sinerjiden yararlanan, yüksek motivasyonlu, takım ruhlu bir ekip anlayışıyla çalışır.

Sürekli Gelişme ve Kalıcılık

Oğuzcanlar; kurumsal kimliği olan, güvenilir, saygın, disiplinli, kararlarında ve stratejilerinde tutarlı, toplam kaliteye inanan bir firmadır. Firma değerlerinden ödün vermeden, müşteri beklentilerini karşılamak vazgeçilmez koşuludur. Oğuzcanlar güçlü kadrosu, profesyonel yönetim anlayışı ve değişimi yönlendiren niteliği ile sektörde lider bir firmadır.

Saygı ve Sorumluluk

Oğuzcanlar; çalışanları, tedarikçileri ve müşterilerine karşı saygı ve sorumluluklarını yerine getirirken, çevreye, topluma ve sektöre karşı görevlerinin de bilinci içerisindedir. Çalışanlarının fikir, inanç ve düşüncelerine saygılıdır. Oğuzcanlar çalışanları, yasalara ve ahlaki kurallara saygılı, firmaya, müşterilerine ve tedarikçilerine karşı görev ve sorumluluk bilinciyle çalışır.

Adalet

Oğuzcanlar şirket içinde ve dışında tüm ilişki ve süreçlerinde adalet ilkesini temel alır. Performans değerlendirme sistemi tarafsız ve adildir. Değerlendirme süreci duygusallıktan uzak akılcı kriterlere dayalı olarak yapılır. Takdir ve ödüllendirme performansa bağlı olarak yapılır, hak eden hak ettiğini alır.

OĞUZCANLAR BİSMOT'UN KALİTE POLİTİKASI?

- Hızla gelişen ve değişen günümüz dünyasında rekabet üstünlüğünü sağlayabilmenin ön koşulu; tüm faaliyetlerin odağında olan insan kaynağını doğru seçmek, doğru yerde, uygun yetkinliklerde ve profesyonelce istihdam etmektir.

- İnsan unsurunun, yapılan her faaliyetin ve kurulan her sistemin başarısında temel belirleyici rol üstlendiğine inanan Oğuzcanlar Grup Şirketin misyon, vizyon ve hedefleri doğrultusunda insan kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak,

- Bireysel ve kurumsal değerlerin paylaşıldığı, nitelikli, huzurlu ve sıcak bir çalışma ortamı sağlamak,- Eğitim faaliyetlerini sistemli bir şekilde sürdürerek, çalışanların bilgi, beceri ve davranışlarını geliştirmek ve çalışanların sürekli gelişimini sağlamak,

- Şirketin stratejik plan ve hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını daima dinamik ve değişime hazır tutmak,

- Çalışanların ekonomik, sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılayabilecek öneriler, programlar ve uygulamalar geliştirmek,

- İş yaşamıyla özel yaşamın yapıcı etkileşim kurabilmesi için, çalışanlarımızın bireysel ve aile yaşamındaki mutluluklarını artırıcı projeler yapmak ve uygulamak,

- Çalışanların yakalamış olduğu hayat standardını sürdürülebilir hale getirmek ve yaşam kalitesini artırıcı çalışmalar yapmak,

- Toplumsal ve çevresel politikalar geliştirerek uygulamak, çalışanların sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerini destekleyerek toplumsal faydaya katkı sağlamak, esaslarını savunmaktadır.

Necati ERMİŞ