Vali Süleyman Tapsız, iftardan sonra ilimiz Dursun Fakih Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde ikamet eden yaşlılarla bir araya geldi.

Eşi Dr. Ayşe Tapsız hanımefendi, Vali Yardımcısı Erkan Karahan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’ün de eşlik ettiği huzurevi ziyaretinde, Vali Tapsız’ı karşılarında gören huzurevi sakinlerinin bir hayli mutlu olduğu gözlemlendi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet eden Vali Tapsız, güzel bir ramazan akşamında huzurevinde kalan yaşlılarla beraber olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

Onlara en güzel şekilde hizmet edebilmenin gayreti içerisinde olacağız.
Sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak toplumsal görevlerinin olduğunun bilincinde olduklarını ve bunun sonucu olarak huzurevi sakinlerine devlet olarak gereken her türlü desteğin verildiğini ifade etti. Onların tüm topluma bir emanet olduğunun bilinmesi gerektiğini söyleyen Vali Tapsız, Onlar bizim başımızın tacı olduğu gibi gönüllerimizin de baş tacı. Onların yeri şüphesiz bambaşka. Bu devlete ve memlekete yıllarca hizmet eden ve bu vatana kahramanlar yetiştiren, bu güzel insanların hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini ve onlara en güzel şekilde hizmet edebilmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.
Dr. Ayşe Tapsız hanımefendi ise ziyarette huzurevi sakinleriyle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirirken ziyaret toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.