24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karaman Kent Konseyi Başkanlığına bağlı Engelliler Meclisi ve Kadın Meclisi Başkanları ve üyeleri Karaman Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, Engelliler Meclis Başkanı İlknur Harani, Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, Beyazay Derneği Karaman Şube Başkanı Durmuş Sayaslan ile birlikte Kent konseyi meclis üyeleri Okul Müdürü Barbaros Orman ile birlikte, bütün öğretmenlerine canlı çiçek hediye ettiler.

İlknur Harani yaptığı konuşmada;’’ Özel çocuklarımızla ilgilenen, özel eğitim öğretmeni arkadaşlarımızın günlerinde birlikte olmak istedik. Öğretmenlerimiz, okuttukları öğrencileri, hepsi bizim gözbebeğimiz. Onları çok seviyoruz. Onların her zaman yanlarında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz. ’’dedi.

Okul müdürü Barbaros Orman; “Bu günümüzü unutmayan, bizleri ziyaret ederek mutlu eden tüm herkese çok teşekkür ediyoruz. 2 Aralık saat 14.30 da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda ‘2 Aralık Dünya Engelliler Günü Şöleni’ne tüm herkesi de davet ediyoruz.’’ dedi.

Bu incelikten dolayı okulun öğretmenleri ve öğrencileri çok memnun oldular.