Karaman’ı geleceğe taşıyacak Piri Reis Vadisi projesinde birinci etabın ihale hazırlıkları sürerken, başvuru süresi 31 Aralık 2012 tarihine kadar uzatıldı.

Talep toplama süresi 7 Aralık’ta sona eren ancak yurt dışında yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği Piri Reis Vadisi’ne, bu tarihe kadar başvuru imkanlarının olmadığı talebinde bulunması üzerine başvurular 31 Aralık 2012 Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Her konuda olduğu gibi Piri Reis Vadisi projesinde de halkımızın istek ve taleplerine kulak veriyoruz. Daha önce vatandaşlarımızdan gelen peşinat indirimi konusunda görüştüğümüz Toki ile şimdi de yine özellikle gurbetçi hemşehrilerimizin başvuru süresinin kısalığı talebi nedeniyle görüşerek bu süreyi 31 Aralık 2012 tarihine kadar uzattık. Benzer projeler arasında büyük ilgi gören projemiz, Allah kısmet ederse çok kısa zamanda başlayacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını; Halk Bankası’nın Sanayi Sitesinde ki Yunuskent şubesine 31 Aralık Pazartesi gününe kadar yapabilecekler” dedi.