Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları Özel Babaoğlu ve İmaret Ortaokulları arasında oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Renkli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olan final müsabakasında muhteşem bir performans sergileyen potanın devleri tribünlerde yerlerini alan basketbol severlere heyecan dolu bir final maçı izleme fırsatı sundu. Karaman ili hakemlerinin görev aldığı müsabakalar sonunda şampiyonluk ipini Özel Babaoğlu Ortaokulu göğüslerken, İmaret Ortaokulu ise ikinci olma başarısı gösteren takım oldu.

Küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları sonunda 2016-2017 sezonu şampiyonu Özel Babaoğlu Ortaokulu ayrıca grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde eden takım oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Semiha Altunsoy tarafından takdim edildi.