Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı genişliyor. Otogar önünde bulunan mevcut yeşil alanı park ile bütünleştirecek çalışmalar başladı.
Konya-Karaman girişinde bulunan 18 bin metrekarelik boş alana inşa edilen Prof. Dr Necmettin Erbakan Parkı'na, otogar önündeki 12 bin metrekarelik alana sahip olan mevcut yeşil alanda dahil ediliyor. Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar dahilinde, bu alana yürüyüş yolları oluşturuluyor ve kamelyalar yerleştiriliyor.
Buradaki yeşil alan çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; " Geçtiğimiz yıl yapımını tamamladığımız tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın sıkça ziyaret ettiği ve keyifli vakit geçirdiği bir sosyal yaşam alanı haline geldi. Şimdi bu parkımıza hemen üst tarafında bulunan yaklaşık 12 bin metrekare alana sahip olan yeşil alanı da dahil ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında buraya yürüyüş yolları, kamelyaların yanı sıra birde çocuk oyun grupları yerleştireceğiz. Bu çalışmalarımızla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nı daha da genişletmiş olacağız. Çalışmalarımızı Ramazan Bayramı'nın hemen sonrasında tamamlayacağız ve bu yeşil alanı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız"