Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül, son görev yeri Ereğli'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Rektör Akgül, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ile İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamlarında ziyaret ederek allahaısmarladık dedi.

Öte yandan Rektör Akgül'e Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Yerleşkesinde de veda yemeği düzenlenerek teşekkür plaketi takdim edildi. NEÜ Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Pehlivan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Kemal Akman Meslek Yüksekokulu çalışanlarının katıldığı organizasyonda Rektör Akgül'e dekanlık görevindeki hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi sunularak yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

Son görev yeri olan Ereğli'deki çalışma arkadaşlarıyla vedalaşan KMÜ Rektörü Akgül de kendisine tevdi edilen rektörlük görevi nedeniyle Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesindeki vazifesini bıraktığını, ancak bu topraklar için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.