İl Müdürü Dr. Şahin ziyaretinde, sağlık çalışanlarının sorunları ve Karaman’da sağlık hizmetlerinde neler yapılabileceği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan görüşmede İl Müdürü Şahin, Karaman’da çok kısa bir süredir çalışmaya başladığını, bu süre içerisinde hem Karaman’ı, hem de çalışanları tanımaya çalıştığını ve Karaman’da sağlık alanında neler yapılması gerektiğini, ilimizin nelere ihtiyacı olduğunun tespit edildiğini, bunlarla ilgili gerekli çalışmayı başlattıklarını, bütün gayretlerinin sağlık hizmetini vereninde alanında memnun olmasını sağlamak olduğunu, bunları yaparken de sağlık çalışanları ve Karaman’da bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içerisinde olacaklarını ve kapısının bütün herkese açık olduğunu ifade etti.

Türk Sağlık-Sen Karaman Şubesi ise ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; “Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, İl Müdürü Dr. Musa Şahin’e bu ziyaretin ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olduğu bu dönemde yapılmasının çok önem arz ettiği ve Karaman’da birlik ve berberliğimize katkı sunacağı, Türk Sağlık-Sen olarak;  Karaman için ne yapılacaksa katkı ve destek vereceğimizi, gerek sağlık hizmetleri konusunda gerekse çalışan personellerimizin sorunları ile ilgili zaman zaman kendilerini ziyaret edeceğimiz tarafımızdan ifade edildi.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı il Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Musa Şahin’e Türk Sağlık- Sen Karaman Şubesi olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.