24 Kasım Öğretmenler Gününe özel, Sarıveliler Belediyesi Yemekhanesinde düzenlenen yemek programına; İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner, Garnizon Komutanı Sayın Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Emniyet Amiri Sayın Ahmet Sağcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Musa Dalkılınç, Halk Bankası Müdürü Sayın İrfan Çalap, öğretmenler ve eşleri katıldı.

Böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, yemeğe katılanlara çiçek takdim eden, Belediye Başkanımız Sayın Samur, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir.  Siz değerli Öğretmenlerin Öğrencilerinize özveriyle ve sevgiyle bilgilerinizi paylaştığınızı onları gelecek nesillere en iyi şekilde hazırladığınızı görmekteyiz. Eğitim her şeyin temel taşıdır. Cehaletin düşmanıdır. Sarıveliler Belediyesi olarak eğitime her zaman elimizden geldiği kadar katkıda bulunmaktayız, bundan sonrada katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarını ve öğretmenlerimizi de rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum.” Şeklinde konuştu.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner  ise Öğretmenlerin toplumları geleceğe hazırlayan gerçek mimarlar olduğunu ifade edip tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.