Dünya kros Şampiyonası'nda ülkemizi ve Karaman'ı en iyi şekilde temsil ederek Dünya üçüncüsü olan başarılı sporcu Sarıvelilerli Mustafa Göksel ve 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında KMÜ  BESYO bölümünü birincilikle bitiren Veysel Boyalı MHP Sarıveliler ilçe Başkanı Kasım Tunç tarafından plaket ve Kitap setleri ile ödüllendirildi.
Sarıvelilerli gençlerin başarılarının ilçeye gurur kazandırdığını söyleyen Tunç, ‘’ilçemiz bu genç kardeşlerimiz sayesinde başarılarla anılıyor. Marifetin iltifatla ödüllendirilmesi gerektiğinden bu kardeşlerimize ilçe başkanlığımız olarak plaket ve kitap setleri hediye ettik. Başarılarının devam etmesini diliyorum’’ dedi.
 İlçe Başkanı Kasım Tunç'u telefonla arayarak başarılı gençleri kutlayan MHP Karaman İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz " Her 2 kardeşimizi başarılarından Dolayı kutluyor ve devamını diliyorum" dedi.
Başkan Kasım Tunç’un gençlere gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Mustafa Göksel ve Veysel Boyalı, Sarıveliler’in ilerleyen günlerde de hep başarılarla anılmasını temenni etti.