Gençlik merkezlerindeki dini ilimler ve değerler atölyesi çalışmalarına katılan öğrencileri ödüllendirmek için Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" gezi projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında değerler eğitimi ve dini ilimler atölyesi çalışmalarına düzenli olarak katılan gençlik merkezi üyelerinden Serhat Alıç, 13 günlük gezi programı kapsamında bu üç şehre gitmeye hak kazanan genç oldu.

Gezi programına gitmeye hak kazanan Serhat Alıç, isimlerin açıklanmasının ardından aile bireyleri ile birlikte Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezeni makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette proje hakkında bilgi veren Gezen,” Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce atölye çalışmalarına katılan gençlerimizi ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen projemizde her ilden bir kişi bu geziye gitmeye hak kazandı. Bura da amaç, atölye çalışmalarına aktif bir şekilde katılım sağlayan gençleri ödüllendirmek hem de gençlerin farklı ortamları görmelerini sağlamak. Gençlik merkezlerimizde düzenlenmekte olan atölye çalışmalarımıza katılan gençlerimizde bu tür imkanlardan yararlanabilir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Gezi programına katılacak olan Serhat Alıç’ta böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Gençlik merkezlerimiz biz gönüllü gençlerin artık ikinci bir evi konumunda. Bizler bura da her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz. Bende ders dışı zamanlarımı değerlendirmek amacıyla Karaman Gençlik Merkezi’nin farklı alanlardaki atölye çalışmalarına gönüllü olarak katılıyorum. Ayrıca yine gençlik merkezimizin sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer alarak çalışmalara destek vermeye çalışıyorum. Böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı da gerçek anlamda çok mutluyum” dedi.