Emniyet Genel Müdürlüğü ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde 2016 Yılı Genel Atama döneminde; 2. Sınıf Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde toplam (1493) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri tamamlandı.
Buna göre Karaman’da sevilen asayiş müdürü M. Erdem Tülek Karaman’a veda etti. 4 yıldır ilimizde görev yapan son 2 yıldır da emniyet amiri olarak asayiş şube müdürlüğünü başarıyla yürüten M. Erdem Tülek’in Mersin’e tayini çıktı. Tülek, Karaman Asayiş Şube Müdürlüğü esnasında Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve diğer şubelerle koordineli ve ekip ruhu içinde büyük başarılara imza attı. Yunus polislerinin kurulmasında büyük emek harcayarak, şehirde asayiş olaylarının önlemede başarı sağladı. Başarılı müdür son zamanlarda da özellikle FETÖ/PDY operasyonlarında bu ekip ruhuyla büyük başarılara imza atarak, Karaman İl Emniyet teşkilatını Türkiye de ilk üçe taşımada çok emekleri oldu. Son 2 yıldır asayiş yönünden berkemal olan ilimiz, asayiş noktasında uzmanlaşmış bir müdürü kaybetmiş oldu.
Asayiş Şube Müdürü M. Erdem Tülek Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, İstihbarat Şube Müdürü Turgay Yıldırım Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Personel Şube Müdürü Sabiha Kapucu Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Polisevi Şube Müdürü Sema Şahin de İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

İlimize ise 2 tane birisi İzmir'den diğeri Elazığ'dan 2. Sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı ile 1 tane şube müdürü atandı.

Giden Emniyet mensuplarına yeni yerlerinde başarılar dilerken, yeni gelen emniyet mensuplarına hoş geldiniz diyoruz.